Utwórz rolę i przypisz jej odpowiednie uprawnienia.
Zmień nazwę roli oraz przypisane uprawnienia.
Czy na pewno chcesz usunąć rolę Kierownik?
Czy na pewno chcesz usunąć rolę Pracownik?
Czy na pewno chcesz usunąć rolę Administrator?
Czy na pewno chcesz się wylogować z konta? Aby wrócić do systemu, konieczne będzie ponowne logowanie.